[Users] [Bug 2681] New: MIME Multipart message fails to display if preamble is encoded

noreply at thewildbeast.co.uk noreply at thewildbeast.co.uk
Wed Jun 27 08:50:31 CEST 2012


http://www.thewildbeast.co.uk/claws-mail/bugzilla/show_bug.cgi?id=2681

           Summary: MIME Multipart message fails to display if preamble is
                    encoded
           Product: Claws Mail
           Version: 3.8.0
          Platform: PC
        OS/Version: Linux
            Status: NEW
          Severity: normal
          Priority: P3
         Component: SMTP
        AssignedTo: users at lists.claws-mail.org
        ReportedBy: hsw at openmoko.com


If a message is in MIME format and the preamble is encoded
 e.g. Content-Type: base64
Then the entire message fails to display, and in the case of a
multipart/alternative
none of the parts show up on the RHS icon bar.  There is only a message/rfc822
icon
which indicates the message size (1.20KB).

Expanding the message structure shows shows a multipart/alternative with size
152B
but the message window is still empty.

A test message is attached based on the sample from:
http://www.w3.org/Protocols/rfc1341/7_2_Multipart.html


Version Info:

Claws 3.8.0

GTK+ 2.24.10 / GLib 2.32.3
Locale: en_GB.UTF-8 (charset: UTF-8)
Operating System: Linux 3.2.0-25-generic (x86_64)
Ubuntu 12.04 LTS

-- 
Configure bugmail: http://www.thewildbeast.co.uk/claws-mail/bugzilla/userprefs.cgi?tab=email
------- You are receiving this mail because: -------
You are the assignee for the bug.


More information about the Users mailing list